Azzal, hogy folytatja a böngészést oldalunkon, elfogadja a sütik használatát.

×
A termékek szűkítéséhez kérem használja az alábbi lehetőségeket!

Hőmérséklet

°C
A PE 500, nagy molekulatömegű anyag, kb. 500.000 g/mol átlagos molekulatömeggel. Jól kombinálja a merevséget, ütésállóságot, mechanikus csillapítóképességet, kopásállóságot és feszültségkorrózió-állóságot. A PE 500 jól hegeszthető. Minősítés: egészségre nézve nem ártalmas (BfR).
PE 500 préselt/gyalult lemez polietilén lemez Műszaki adatlap
PE 500 rudak polietilén rúd Műszaki adatlap
PE 500 extrudált lemez polietilén lemez Műszaki adatlap
PE 500 hegesztőpálca polietilén hegesztőpálca Műszaki adatlap
A PE 1000 igen nagy molekulatömegű polietilén, kb. 4.500.000 g/mol átlagos molekulatömeggel. Ez az anyag a kitűnő kopásállóságot, a még -200 °C hőmérséklet alatti kiváló ütésállósággal és kiemelkedő az élettartammal kombinálja. Minősítés: egészségre nézve nem ártalmas (BfR).
PE 1000 préselt/gyalult lemez polietilén lemez Műszaki adatlap
PE 1000 rudak polietilén rúd Műszaki adatlap
PE 1000 hasított lemez polietilén lemez Műszaki adatlap
PE 1000 AS hasított lemez polietilén lemez Nincs elérhető adatlap.
PE 1000 AS préselt lemez polietilén lemez Nincs elérhető adatlap.
A PE 55 nagy molekulatömegű polietilén, Regenerátum tartalommal. Ez az anyag a jó kopásállóságot, a még - 200 C hőmérséklet alatti kiváló ütésállósággal és kiemelkedő élettartammal kombinálja.
PE-55 lemez polietilén lemez Műszaki adatlap
PE-55 AST lemez polietilén lemez Műszaki adatlap
A PC lemezek kiválóan tűrik a hőmérsékletváltozásokat. Különösen ütésállók, rugalmasak és csaknem törhetetlenek.
Tömör Polikarbonát lemez, víztiszta, UV védett Polikarbonát lemez Műszaki adatlap
A PVDF-nek nagyobb a merevsége és nyomástűrő képessége, mint a PTFE-é, csúszó tulajdonsága és elektromos szigetelő képessége viszont rosszabb. Még kis hőmérsékleten is nagy a szilárdsága és a szívóssága. A PVDF jól tűri a klórt, brómot és a nagy energiájú sugarakat, emiatt sokoldalú építétőipari szerkezeti anyag. Minősítés: nehezen gyulladó (UL 94, DIN 4102), UV-álló, egészségre nézve nem aggályos (BfR).
PVDF hegesztőpálca PVDF hegesztőpálca Műszaki adatlap
PVDF préselt lemez PVDF lemez Műszaki adatlap
PVDF extrudált rudak PVDF rúd Műszaki adatlap
A ECTFE (etilén-klórtrifluoretilén) -40 °C és +150 °C hőmérséklet között alkalmazható, vegyszerállósága kiemelkedő. A kiváló terméktulajdonságok a nagyon sima felületnek köszönhetők, többek között ez különbözteti meg az ECTFE-t más fluorozott műanyagoktól. Lévén az ECTFE nagyon tiszta, kézenfekvően alkalmazható a legtisztább víz- és félvezetőipar vegyszereinek kezelésénél. Az oxigénnel, szén-dioxiddal, klórgázzal, sósavval szemben tanúsított záróképessége 10-100-szor nagyobb mint PTFE esetén, ami számos vegyipari alkalmazást kínál. Minősítés: egészségre nézve nem ártalmas (BfR), nehezen gyulladó (DIN 4102, UL 94), UV-álló.
ECTFE lemez E-CTFE lemez Műszaki adatlap
ECTFE hegesztőpálca E-CTFE hegesztőpálca Műszaki adatlap
A poliamid 6 csúcsminőségű, szívós műanyag. Kíváló kombinációja a mechanikus szilárdságnak, merevségnek és mechanikus csillapítási tényezőnek. Nagyon jó kopástűréssel, elektromos szigetelőtulajdonságokkal és közepes vegyszerállósággal rendelkezik. A PA 6 ezért az építés és karbantartás univerzális anyaga.
PA 6 E lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 6 E rudak Poliamid rúd Műszaki adatlap
PA 6 G lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 6 G rudak Poliamid rúd Műszaki adatlap
PA 6 Mo lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 6 Mo rudak Poliamid rúd Műszaki adatlap
PA 6 G OIL lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 6 G OIL rudak Poliamid rúd Műszaki adatlap
A poliamid 66 a legkeményebb és legmerevebb poliamid. A PA 6-nál nagyobb hőmérséklettűréssel, kopásállósággal és jobb kúszási szilárdsággal rendelkezik, de kisebb az ütésállósága és mechanikus csillapítási tényezője. Kiválóan forgácsolható. Minősítés: egészségre nézve nem aggályos (FDA).
PA 66 lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 66 rudak Poliamid rúd Műszaki adatlap
PA 66 GF30 lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 66 GF30 rúd Poliamid rúd Műszaki adatlap
PA 66 PE lemez Poliamid lemez Műszaki adatlap
PA 66 PE rudak Poliamid rúd Műszaki adatlap
A sokoldalú, csúcsminőségű, nagy szilárdságú és alaktartó POM C-nek jó a csúszó tulajdonsága, kopásállósága valamint csekély a vízfelvétele. Emiatt a vízalatti felhasználásra is alkalmas. A POM C kiválóan forgácsolható, különösen alkalmas mechanikus preciziós alkatrészek előállítására. Minősítés: egészségre nézve nem ártalmas (FDA).
POM lemez POM lemez Műszaki adatlap
POM rudak POM rúd Műszaki adatlap
POM C AS lemez POM lemez Műszaki adatlap
POM C AS rudak POM rúd Műszaki adatlap
POM C XU ELS lemez POM lemez Műszaki adatlap
POM C XU ELS rudak POM rúd Műszaki adatlap
POM H lemez POM lemez Műszaki adatlap
POM H rudak POM rúd Műszaki adatlap
A PET csúcsminőségű műanyag, optimális elektromos szigetelő tulajdonsággal és kitűnő forgácsolhatósággal rendelkezik. Kemény, merev és kicsiny a csúszósúrlódási értéke. A csekély vízfelvétel és az alacsony termikus alakváltozás nagy pontosságot biztosít kis toleranciájú alkatrészeknél.
PET lemez PET lemez Műszaki adatlap
PET rudak PET rúd Műszaki adatlap
PET + PTFE rudak PET rúd Műszaki adatlap
PET + PTFE lemez PET lemez Műszaki adatlap
Fluorozott, vegyszerálló, magas hőmérsékleten is alkalmazható műanyag, jó UV-stabilitással. A PTFE jellemzője a rendkívül jó vegyszerállóság, a nagyon jó csúszási tulajdonság és a nagyfrekvenciás alkalmazásoknál is fennálló elektromos szigetelőképesség. Mindezek miatt széles területen alkalmazható. Az anyag azonban töltőanyagok nélkül viszonylag puha, terhelve deformálódik. Tulajdonságai alapján elsősorban kis terhelésű csúszóelemeknek való. Minősítés: nehezen gyulladó (UL 94), UV-álló.
PTFE lemez PTFE lemez Nincs elérhető adatlap.
PTFE rudak PTFE rúd Nincs elérhető adatlap.
A PEEK magas hőmérsékleten is alkalmazható műanyag, még 260 °C felett is kiválóak a mechanikus tulajdonságai. Hidrolízistűrő és magas feszültségnél is elektromosan szigetelő. Kiegyenlített tulajdonság-kombinációja következtében a legkedveltebb nagyteljesítményű műanyag. Minősítés: nehezen gyulladó (UL 94), egészségre nézve nem ártalmas (FDA).
PEEK rudak PEEK rúd Műszaki adatlap
PEEK lemez PEEK lemez Nincs elérhető adatlap.
Az ALU/PE/ALU lemez egy polietilén középrétegből és kétoldalon 0,3 mm vastag alumínium fedőrétegből álló szendvicslemez. Utóbbi speciálisan poliészterrel rétegezett aluminium. Minősítés: UV-stabilizált.
ALU/PE/ALU-LIGHT rétegelt lemez ALU/PE/ALU lemez Nincs elérhető adatlap.